• Παιδικές
  • Μπαλάκια
  • Αντιιδρωτικά
  • Ιστορικές Ρακέτες
  • Σχετικά με εμάς
  • Επικοινωνία

Συχές Ερωτήσεις

Πως μπορώ να δώσω μια παραγγελία;
Μπορείτε να παραγγείλετε ηλεκτρονικά από το toagori.gr, τηλεφωνικώς στο 2109212922 ή περνώντας από το φυσικό μας κατάστημα που βρίσκεται στην οδό ΦΡΑΓΚΟΥΔΗ 26 (ΟΠΙΣΘΕΝ ΠΑΝΤΕΙΟΥ),Τ.Κ. 176 71 ΚΑΛΛΙΘΕΑ.


Πως πραγματοποιείται η εγγραφή στο κατάστημα;
Μεταβείτε στη σελίδα εγγραφής πατώντας στο σύνδεσμο 'εγγραφή' στο πάνω μέρος της σελίδας. Δηλώστε τα προσωπικά σας στοιχεία. Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης που θα σας ενημερώνει για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας.


Για ποιό λόγο πρέπει να κάνω εγγραφή στο κατάστημα;
Η εγγραφή ή δημιουργία λογαριασμού είναι απαραίτητη σε οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop). Κατά την εγγραφή ο χρήστης μεταβιβάζει στο σύστημα τα προσωπικά του στοιχεία όπως όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, email, κα. που θα χρειαστούν για την ολοκλήρωση της παραγγελίας του. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής, ο πελάτης μπορεί πλέον να κάνει (login) εισαγωγή στο λογαριασμό του και να πραγματοποιήσει κάποια αγορά ή να τροποποιήσει τα στοιχεία του.


Τι είναι το Paypal;
Το PayPal είναι ο ασφαλέστερος και γρηγορότερος τρόπος για να πραγματοποιείτε και να δέχεστε πληρωμές on line χωρίς την ανταλλαγή των οικονομικών πληροφοριών σας. Μόνο με τη χρήση του e-mail σας.


Πως μπορώ να βρω ένα προϊόν;
Κάνοντας χρήση του μενού πλοήγησης στ' αριστερά της ιστοσελίδας, ή ψάχνοντας με τη βοήθεια της εύρεσης στο πάνω μέρος της ιστοσελίδας. Μπορείτε να αναζητήσετε ένα προϊόν με τον κωδικό, τον τίτλο, την περιγραφή, την τιμή κα.


Ποιά προσωπικά μου στοιχεία αποθηκεύετε στη βάση σας;
Στη βάση δεδομένων αποθηκεύονται τα στοιχεία που δηλώνετε κατά την εγγραφή σας στο σύστημα.